Weer of geen weer.
Weer of geen weer.

Het is maandag middag, eind november en het regent al de hele dag. Bah! Niets aan.. Zo waterkoud weet je wat ik bedoel? Er staat over een uurtje een groep gepland en we moeten zelf toch ook even zin maken om naar buiten te gaan.

Uiteraard is de regen vervelend maar je merkt vaak op zo’n dag als dit dat de groep buienradar de hele dag in de gaten houdt.

 

De Sjaak!

Mensen die de sjaak zijn (zo voelen de meeste organisatoren zich) om een uitje te regelen, mailen vaak eerst voor informatie over de activiteit. We proberen deze mail binnen twee dagen te beantwoorden met alle informatie die deze eventuele nieuwe gasten willen weten.

Met daarbij de mogelijkheid om de activiteit uit te breiden met eten en/of drinken.

Ja zeker! Eten en drinken! Dat kan bij ons allemaal onder één dak! Of nouja, het eten is onder dak, de activiteit uiteraard niet. Het heet niet voor niets Outdoor natuurlijk 😉

We merken dat van deze combinatie veel gebruik gemaakt wordt, deze aanvulling is voor de meeste organisatoren ideaal. Het organiseren is toch iets makkelijker. Je hebt maar contact met één bedrijf en alles is geregeld voor jullie uitje.

Loopt de activiteit iets uit? Is dit direct afgestemd met het restaurant en wordt het buffet iets later geserveerd. Wel zo handig!

 

Activiteiten voor iedereen!

En bijna alles kan geregeld worden, wij zijn namelijk overal voor in, bijna niets is te gek en we hebben veel mogelijkheden! We hebben wekelijks activiteiten met verschillende groepen.

Soms zijn het families of collega’s. Af en toe een vrijgezellenfeestje. En kinderfeestjes komen ook steeds meer voor. En soms zitten er aanvragen tussen die je echt bij blijven. Zo hadden we aan het eind van de zomer in 2016 een aanvraag voor boogschieten op een bruiloft. Bijzonder toch!

 

We stay in touch.

Met de Sjaken (zo noem ik de organisatoren maar even) hebben we dan ook voorafgaand aan de activiteit regelmatig contact. En moeten alle zaken zijn doorgesproken.

Met de één uiteraard iets meer dan met de ander. Logisch toch? Iemand die een kano wil huren belt ons op de dag zelf: “Hoi, met Frits, hebben jullie om 15uur nog een kano vrij? Ik zou graag met mijn zoontje even willen peddelen op de Vecht. Het is zo mooi weer.” Is wel wat anders dan Richard die ons belt met de vraag of het mogelijk is om een tokkelbaan vanaf zijn bedrijfspand te maken door de deur van het naastliggende bedrijf in verband met een open dag. Niet omdat we minder blij zijn met Frits. Nee absoluut niet! Maar de tokkelbaan van Richard vergt iets meer voorbereiding.

 

Piet Paulusma.

Het blijft Maatwerk. Het is elke keer anders .En dat is juist zo leuk. Vind ik dan! 😉

Tijdens de voorbereiding maar ook tijdens het daadwerkelijk draaien van de activiteit blijf je inspelen op de wensen en mogelijkheden van de groep.

Mogelijkheden genoeg! En bijna alles is dus mogelijk bij ons. Naast Outdoor hebben we dan ook een kort lijntje met Piet. Onze weerman. En hebben we connecties bij de makers van Buienradar.

 

Er is alleen één vraag die wij altijd hetzelfde beantwoorden. “Hoe zit het met het weer? Is er een alternatief binnen? Gaat de activiteit door als het regent.”

0621840822
info@expeditionoutdoor.nl
Hardenbergerweg 23
Loozen