Outdoor Plus

OUTDOOR PLUS – Outdoor voor iedereen!

Landhoeve Zwieseborg is een onderdeel van de Baalderborg Groep en beschikt over een hotel, restaurant, camping, logeeraccommodatie en dagbestedingscentrum. Voor mensen die wat verder van de arbeidsmarkt staan wordt op Landhoeve een werkplek geboden.

Het hotel, logeerhuis de Baalderschans, camping en restaurant ontvangen ook gasten die behoefte hebben aan wat extra zorg.Tenslotte is het aanbieden van ‘recreatie’ een belangrijk onderdeel van de bedrijfsactiviteiten die op de Landhoeve plaatsvinden.
Het terrein van de Landhoeve en aangrenzende weiland lenen zich uitstekend voor outdoor activiteiten. Onze locatie bij Landhoeve Zwieseborg is volledig rolstoel toegankelijk en is van alle aanpassingen voorzien om voor iedereen een uitje mogelijk te maken.

Op dit moment is Expedition Outdoor bezig de bestaande activiteiten zoals bijvoorbeeld boogschieten aan te passen voor mensen met een beperking. Ook hebben we plannen om in de toekomst nieuwe activiteiten op te zetten voor alle gasten met, of zonder beperking.
Benieuwd welke activiteiten op dit moment al aangeboden kunnen worden voor deze doelgroep? Neem contact op via de mail info@expeditionoutdoor.nl of bel naar 06-21840822.

 

0621840822
info@expeditionoutdoor.nl
Hardenbergerweg 23
Loozen