Outdoor Kaffee

Outdoor Kaffee

Welkom bij het Outdoor Kaffee!

Geniet het hele jaar door van mini events en activiteiten! –

Naast het outdoorterrein in Loozen is er een 2e locatie waar Expedition Outdoor actief is;
Bij het Outdoor Kaffee draait alles om de perfecte combinatie van lekker eten en toffe activiteiten. Als je op zoek bent naar een gezellige plek om te ontspannen, bij ons ben je aan het juiste adres!

Ons menu is samengesteld met liefde en zorg, waarbij we de focus leggen op eenvoudige ingrediƫnten. Of je nu trek hebt in een volledige maaltijd na een actieve dag in de buitenlucht of gewoon wilt genieten van een lichte snack; er is voor elk wat wils.

Bij Outdoor Kaffee bieden we het hele jaar door een scala aan entertainment en activiteiten om je te vermaken, ongeacht het seizoen. Of je nu een fervente winterliefhebber bent of de zomerse zon aanbidt, bij ons is er altijd iets te beleven.

Zomerse Activiteiten:

  • Zomers Vertier: In de zomer openen we onze deuren 7 dagen in de week voor de bootverhuur en een spontaan hapje en drankje op het terras. Daarnaast worden er nog steeds super leuke evenementen georganiseerd en zijn de boekbare activiteiten op de zomervakantie na, absoluut een mogelijkheid!

Herfst, winter en lente:

  • Diverse Mini Events: We organiseren diverse mini-evenementen in de winterperiode. Denk hierbij aan Open Mic Night, 30 Seconds toernooi en Silent Disco. In de winterperiode zijn we verder gesloten, behalve op deze speciale evenementendagen. Houd onze website en sociale media in de gaten om op de hoogte te blijven van welke toffe dingen we in petto hebben.
  • Boekbare activiteiten: Gedurende het hele jaar bieden we ook verschillende activiteiten aan die je kan boeken met een groep. Van een heerlijke bierproeverij tot fanatieke Wie is de Mol in het centrum van Hardenberg. Meer weten? Neem contact met ons op of neem alvast een kijkje op onze activiteitenpagina.

Of je nu met vrienden wilt ontspannen of nieuwe mensen wilt ontmoeten, onze mini-evenementen en activiteiten bieden voor elk wat wils. Kom en geniet van de seizoenen bij Outdoor Kaffee – jouw bestemming voor vermaak, lekker eten en geweldige herinneringen. We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen!

Het Outdoor Kaffee bevindt zich in de haven van Hardenberg. Gedempte haven 4 om precies te zijn.