Outdoor Kaffee

Outdoor Kaffee

Welkom bij het Outdoor Kaffee!

Bij het Outdoor Kaffee draait alles om de perfecte combinatie van lekker eten en toffe activiteiten. Als je op zoek bent naar een gezellige plek om te ontspannen, bij ons ben je aan het juiste adres!

Ons menu is samengesteld met liefde en zorg, waarbij we de focus leggen op eenvoudige ingrediënten. Of je nu trek hebt in een volledige maaltijd na een actieve dag in de buitenlucht of gewoon wilt genieten van een lichte snack; er is voor elk wat wils.

Naast eten & drinken staat er ook een breed scala aan leuke activiteiten op het menu, om je middag bij ons nog onvergetelijker te maken. Ga op ontdekkingsreis en verken het prachtige Hardenberg door de spannende Save the City te doen. Of maak een relaxte boottocht over de rivier in één van onze sloepen of motorboten. Voor degenen die op zoek zijn naar iets meer adrenaline, kunnen in een kano de Vecht ontdekken. Of op de sup! Hoe cool!

Ons vriendelijke en enthousiaste team staat klaar om je te helpen bij het plannen van je activiteiten en het kiezen van het juiste gerecht. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen! Ook als je wil genieten van alle gezelligheid in de haven zonder zelf deel te nemen aan een van onze activiteiten ben je meer dan welkom!

Het Outdoor Kaffee bevindt zich in de haven van Hardenberg. Gedempte haven 4 om precies te zijn. Ons terras inclusief startpunt voor alle activiteiten op het water en in het centrum van het mooie Hardenberg is vanaf 10 juni geopend.

Openingstijden:
7 Dagen per week: 09.15 uur – 21.00 uur