Nieuws

Nieuws

De voorbereidingen voor een fantastisch seizoen zijn in volle gang. En ineens… PATSBOEM.. alles valt stil en er wordt alleen nog maar gesproken over de gevolgen van het COVID-19 virus.

Hoe lang dit gaat duren is alleen maar afwachten. Hier heeft nog niemand een antwoord op momenteel. Duurt dit een paar weken? Of misschien zelfs wel maanden. Alles is ontregelt. Werken gaat niet meer op de normale manier en ook ontspanning wordt in een ander daglicht gezet. Gezellige uitjes met familie, traditionele vriendendagen.. Alles wordt gecanceld.

Gelukkig zijn de maatregelen in Nederland gericht op het controleren van het virus. We moeten ons bewust zijn van de besmettingsrisico’s, maar kunnen nog gewoon naar buiten. En doe dit! Een goed immuunsysteem beschermt ons en verminderd de kans op het binnendringen van virussen en bactieriën.

Wij houden ons aan de adviezen van het RIVM en het kabinet. Één daarvan is bijvoorbeeld dat we anderhalve meter afstand moeten houden. Dit houdt in dat (bijna) alle activiteiten onmogelijk zijn geworden.

Mochten er vragen zijn, bel of mail ons gerust. Wij gaan in de tussentijd (daar waar noodzakelijk aangepast) door met de voorbereidingen op een prachtig seizoen!