COVID-19 Nieuws

COVID-19 Nieuws

Het gelukkig toegestaan om groepen te ontvangen op ons prachtige outdoorterrein!

Ondanks dat het virus natuurlijk Nederland nog niet heeft verlaten zijn we er in geslaagd om een heel aantal activiteiten Corona-proof te maken. Uiteraard met de nodige aanpassingen kunnen we weer van start!
Hieronder lees je de specifieke uitwerking van de activiteiten. Wat zijn de richtlijnen, wat kan wel en welke activiteiten zullen helaas met deze maatregelen nog (even) niet geboekt kunnen worden.
Ga er maar voor zitten, want het is een lap tekst. #coronavergttijd

We beginnen met een opsomming van de activiteiten die (nu nog) niet te boeken zijn:
Abseilen, Tokkelen, Highland Games en Bootcamp.

Dat betekent dat alle andere activiteiten WEL geboekt kunnen worden. En dat is goed nieuws! Uiteraard geldt voor alle activiteiten van te voren reserveren en er wordt gecheckt of iedereen die deel wil nemen klachten heeft of in contact is geweest met mensen met klachten. Gewoon even een kleine check hoor, geen A4tje vol 😉 Wij houden ons aan de adviezen en regels van het RIVM en het kabinet. Uiteraard nemen we de 1,5 m in acht en wijzen onze gasten ook op hun eigen verantwoording hierin. En hoesten, proesten en niezen wij net als de rest van Nederland in onze elleboog.

Hier en daar zijn er wat aanpassingen voor de activiteiten die wel geboekt kunnen worden:
Eendentour; Personen uit hetzelfde huishouden mogen in één auto. Voor groepen uit diverse huishoudens geldt de regel dat een mondkapje verplich tis.
Boogschieten; Onze boogschiethut is ruim, maar om de 1,5m en de veiligheid te waarborgen staan we hier niet met z’n allen tegelijk in. Er zijn handschoenen en handgel aanwezig indien gewenst, voor deelnemers maar ook voor onze instructeurs.
Kids survival; Er zijn handschoenen en handgel aanwezig indien gewenst, voor deelnemers maar ook voor onze instructeurs.
GPS-Tocht; Personen uit hetzelfde huishouden mogen volledig gezamenlijk op pad. Mocht de groep bestaan uit diverse huishoudens dan worden er kleinere groepjes gevormd.
Back2Basic; Ons terrein is ruim op gezet en daardoor kunnen gasten gewoon genieten van Back 2 Basic. Even achter het schermpje weg en in de buitenlucht genieten van het samenzijn. Ook hier geldt; handschoenen en handgel zijn aanwezig.
Klootschieten; Personen uit hetzelfde huishouden mogen volledig gezamenlijk op pad. Mocht de groep bestaan uit diverse huishoudens dan worden er kleinere groepjes gevormd.
Schoolprogramma’s; Voor leerlingen van het basisonderwijs en middelbaar onderwijs is dit volledig toegestaan. Voor alle andere scholen hebben wij diverse introductie programma’s die volledig voldoen aan de 1,5 meter regelgeving.
ArrowBattle; Ook hier zijn er voor de deelnemers en instructeurs handschoenen en handgeld beschikbaar indien gewenst. Het masker wat gedragen wordt is van te voren ontsmet en houd die persoon bij zich, zodat er tussendoor niet schoongemaakt hoeft te worden.
Kanovaren; Personen uit hetzelfde huishouden mogen volledig gezamenlijk op pad. Mocht de groep bestaan uit diverse huishoudens dan mogen er maximaal 2 personen in de Canadese Kano (één voorin en één achterin).
Kano afzak tochten zijn mogelijk maar daarvoor geldt dat één persoon (chauffeur) wordt opgehaald bij het eindpunt omdat het vervoeren van meerdere personen niet is toegestaan. De chauffeur draagt zorg voor het ophalen van de overige deelnemers. Het is ook mogelijk dat de fietsen van de deelnemers naar het eindpunt gebracht worden. Dit heeft onze voorkeur.
Sloepverhuur; Personen uit hetzelfde huishouden mogen volledig gezamenlijk op pad. Mocht de groep bestaan uit diverse huishoudens dan mogen er maximaal 2 personen in de sloep.

Mochten er vragen zijn, bel of mail ons gerust.