Locatie

Locatie

Expedition Outdoor bevindt zich aan de Hardenbergerweg 27 in Loozen, precies tussen Hardenberg en Gramsbergen in. Pal naast ons terrein ligt de Loozensche Linie. Een gebied met water en weilanden – uitermate geschikt voor onze outdoor activiteiten.

We hebben een gloednieuwe overkapping neergezet, voorzien van toiletten en de mogelijkheid tot omkleden. Hier worden jullie ontvangen met koffie of thee. Ook is hier de mogelijkheid om af te sluiten met bijvoorbeeld een stevige BBQ of te starten met een heerlijke lunch. Ondertussen kun je alvast ons schietterrein zien liggen en de attributen van de Highland Games bekijken. Dan is het eindelijk zover: jullie beginnen met de activiteit.

Nadorst? Onze koelkast is altijd gevuld en de overheerlijke borrelplanken zijn vooraf te reserveren, bittergarnituur behoort onder ‘Food in Store’.

Vanaf de Loozensche Linie is het mogelijk om de kanotocht voort te zetten en te tokkelen vanaf de uitkijktoren. Maar ook enkele opdrachten van Wie is de Mol en de GPS-tocht worden daar gedaan.