Locaties

Locaties

– TWEE LOCATIES –

Het outdoorterrein van Expedition Outdoor bevindt zich aan de Hardenbergerweg 27 in Loozen, precies tussen Hardenberg en Gramsbergen in. Pal naast ons terrein ligt de Loozensche Linie. Een gebied met water en weilanden – uitermate geschikt voor onze outdoor activiteiten voor groepen.

We hebben een supermooie overkapping neergezet, voorzien van toiletten en de mogelijkheid tot omkleden. Hier worden jullie ontvangen eventueel met een heerlijk kopje koffie of thee. Ook is hier de mogelijkheid om af te sluiten met bijvoorbeeld een stevige BBQ of te starten met een heerlijke lunch. Ondertussen kun je alvast ons schietterrein zien liggen en de attributen van Expeditie Crusoe bekijken. Dan is het eindelijk zover: jullie beginnen met de activiteit.

Nadorst? Onze koelkast is altijd gevuld en de overheerlijke borrelplanken zijn vooraf te reserveren, bittergarnituur behoort onder ‘Food in Store’.

Openingstijden:
Activiteiten: Maandag t/m zondag – Op reservering.
Telefonisch te bereiken: Maandag t/m vrijdag – 09.00-17.00

Het Outdoor Kaffee in het centrum van Hardenberg, Gedempte haven 4 om precies te zijn, is het startpunt voor alle activiteiten op het water en in het centrum van het mooie Hardenberg.

Het draait hier allemaal om de perfecte combinatie van lekker eten en toffe activiteiten. Dagrecreatie it is!
Ons menu is samengesteld met eenvoudige gerechten. Of je nu trek hebt in een volledige maaltijd of wilt genieten van een lichte snack; er is voor elk wat wils.

Bij Outdoor Kaffee bieden we het hele jaar door een scala aan entertainment en activiteiten om je te vermaken, ongeacht het seizoen. Of je nu een fervente winterliefhebber bent of de zomerse zon aanbidt, bij ons is er altijd iets te beleven.

Herfst, winter en lente:

  • Diverse Mini Events: We organiseren diverse mini-evenementen in de aankomende maanden. Denk hierbij aan Open Mic Night, 30 Seconds toernooi en Silent Disco. In de winterperiode zijn we verder gesloten, behalve op deze speciale evenementendagen. Houd onze website en sociale media in de gaten om op de hoogte te blijven van welke toffe dingen we in petto hebben.
  • Boekbare activiteiten: Gedurende het hele jaar bieden we ook verschillende activiteiten aan die je kan boeken met een groep. Van een heerlijke bierproeverij tot fanatieke Wie is de Mol in het centrum van Hardenberg. Meer weten? Neem contact met ons op of neem alvast een kijkje op onze activiteitenpagina.

Zomerse Activiteiten:

  • Zomers Vertier: In de zomer openen we onze deuren 7 dagen in de week voor de bootverhuur en een spontaan hapje en drankje op het terras. Daarnaast worden er nog steeds super leuke evenementen georganiseerd en zijn de boekbare activiteiten op de zomervakantie na, absoluut een mogelijkheid!

Of je nu met vrienden wilt ontspannen of nieuwe mensen wilt ontmoeten, onze mini-evenementen en activiteiten bieden voor elk wat wils. Kom en geniet van de seizoenen bij Outdoor Kaffee – jouw bestemming voor vermaak, lekker eten en geweldige herinneringen. We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen!