Locatie
Locatie Expedition Outdoor

Expedition Outdoor bevindt zich aan de Hardenbergerweg 23 in Loozen, een plaatsje tussen Hardenberg en Gramsbergen bij het prachtige terrein van Landhoeve Zwieseborg. (www.zwieseborg.nl)

Het terrein van de Landhoeve, het aangrenzende weiland en de Loozensche Linie lenen zich uitstekend voor outdoor activiteiten.
Op het terrein van de Landhoeve staat onze overkapping voorzien van toiletten en de mogelijkheid tot omkleden. Hier worden jullie ontvangen met een koffie/thee waarna jullie zullen beginnen met de activiteit.
Ook is hier de mogelijkheid om af te sluiten met bijvoorbeeld een BBQ of buffet.
Op het weiland staan de attributen voor activiteiten als highland games en boogschieten.
Vanaf de Loozensche Linie is het mogelijk om een kano tocht te doen en te tokkelen vanaf de uitkijktoren. Maar ook enkele opdrachten van Wie is de Mol en de GPS-tocht worden daar gedaan.

Op het terrein van de Landhoeve is naast outdoor activiteiten nog meer te doen.
Centraal gelegen op het erf van Landhoeve Zwieseborg vindt u het restaurant. Kinderen hoeven zich geen moment te vervelend, vanaf het terras kunnen de ouders de kinderen zien spelen op de speeltoestellen en knuffelen met de dieren van de kinderboerderij.
De camping van Landhoeve Zwieseborg telt 25 ruime kampeerplaatsen welke zich bevinden in en rond de oude boomgaard en zijn voorzien van water, elektra en wifi.
Wat de camping extra bijzonder maakt, is de combinatiemogelijkheid met de zorgfaciliteiten van Landhoeve Zwieseborg. Dit geldt ook voor het hotel wat Landhoeve Zwieseborg heeft, dan is het mogelijk om behalve een kampeerplek of hotelkamer ook een zorgkamer te reserveren, inclusief alle gewenste of benodigde zorg. Zo wordt vakantie genieten voor iedereen: lekker ontspannen zonder zorgen.

0621840822
info@expeditionoutdoor.nl
Hardenbergerweg 23
Loozen