MEGA SUP 8 PERSOONS

MEGA SUP 8 PERSOONS

Vanaf: 75,00

Kom Suppen in Hardenberg!

Suppen is superhip en staat voor Stand Up Paddeling: je staat op een supboard en beweegt jezelf voort met een lange peddel, althans, dat is de bedoeling. Je moet jezelf in balans houden om te voorkomen dat je vooral aan het zwemmen bent. Maar wees gerust: de techniek heb je zo onder de knie. Ja zelfs jij! Omdat je constant aan het corrigeren bent is het een uitstekende sport voor je spieren en je balans. Nu nog toffer! Met 8 personen tegelijk op één groot sup-board!

De prijzen van de mega sup zijn € 75,- per uur.

Deze mega sup wordt ook gebruikt als Clean-up-sup! Ben jij samen met je vrienden of collega’s ook zat van al het plastic en rotzooi in de natuur? Bel ons dan. Want op verhuurdagen voor 12.00 uur krijgen jullie deze sup gratis mee als jullie je inzetten om de Vecht schoon te houden en afval te verzamelen in de grote ton. Reserveren voor de Clean-up actie kan uitsluitend telefonisch.

Wil je toch liever zittend te Vecht beleven? Kijk dan eens bij de mogelijkheden voor het Kano varen

Outdoor Kaffee – Hét relaxte terras aan de haven van Hardenberg.

Jullie worden ontvangen op het meest relaxte plekje aan de haven van Hardenberg. Aarzel dus niet; kom iets eerder en geniet van een heerlijke lunch of borrelplank voordat jullie op pad gaan. En praat na onder het genot van heerlijke loaded fries en koud biertje of frisje natuurlijk. Ben je benieuwd wat er nog meer mogelijk is? Bekijk hier de pagina. Hier vind je het volledige menu en de bijbehorende prijslijst.

Adres: Gedempte Haven 4 te Hardenberg